6956135924 Καππαδοκίας 18, Αιγάλεω karagiannissystem@gmail.com


Η επιχείρησή KARAGIANNIS SYSTEM η οποία εδρεύει στο Αιγάλεω, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματα - pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή ή σιδηροκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε μελέτες, κατασκευές και εγκαταστάσεις στο Αιγάλεω & σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης, φροντίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, να προμηθεύσουμε ή να μεταφέρουμε και να εγκαταστήσουμε οι ίδιοι οποιοδήποτε σύστημα αλουμινίου καλύπτει τις ανάγκες του.


Είμαστε πάντα δίπλα σας πρόθυμοι, να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντάς σας ποικιλία σχεδίων, υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.
 

Τηλ. επικοινωνίας: 6956135924
email: karagiannissystem@gmail.com, karagiannesphilippos00@gmail.com

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΑΝΤΟΧΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
KARAGIANNIS SYSTEM

KARAGIANNIS SYSTEM

Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρίες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στόχος μας

Στόχος μας

είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Πραγματοποιούμε μελέτη στο χώρο σας και προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ

Οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ που θέλετε να υιοθετήσετε στο χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις κατασκευές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ